Ratarska 22 (druga faza)

Druga faza izgradnje

U srcu Sremske Mitrovice, na 500 m od gradskog trga, niče nova stambena celina – Blok 22. U pet objekata malih spratnosti, nudimo Vam novu definiciju stanovanja. Rešili smo da Vam ponudimo sve što može biti zahtev u modernom stanovanju - vrhunsku lokaciju, najbolju organizaciju prostora u stanovima, najkvalitetnije materijale, urbanističko oblikovanje i estetiku objekata, parkinge, zelenilo, privatnost i zaštite od buke. Ali krenimo redom.

Lokacija ovog zatvorenog bloka, ušuškana između ulica Ratarska i Arsenija Čarnojevića, nudi da na samo nekoliko minuta hoda, pronađete doslovno sve potrebno: predšolske I školske ustanove, manje i veće prodavnice prehrambene robe, zelenu pijacu, gradske instucije, banke, poštu, bazen, halu i terene za male i sportove na otvorenom, park, bolnica, apoteke i ostali objekti uslužnih delatnosti. sve na svega par minuta hoda od Vašeg novog stana.

Objekti imaju dvorišta za Vašu privatnost i uređeno zelenilo. Niska spratnost objekata stvara osećaj prijatnosti i povezanosti sa prirodom, a nalazimo se u centralnoj gradskoj zoni.

Stanovi su različitih veličina i struktura, unutrašnjim rešenjima i kvadraturama prostorija pružaju mogućnosti za opremanje prema Vašim potrebama i željama. Zajedničke prostorije su prostrane, a stanovi su dobro osvetljeni prirodnim svetlom i provetreni. Upotreba najkvalitetnijih materijala u zidanju i završnim radovima se kod nas podrazumeva, kao i norme energetske efikasnosti. Za grejanje i hlađenje Vaših stanova nećete morati davati prevelika sredstva.

Neko bi ovo što smo ponudili nazvao luksuzom, dok mi smatramo da to jeste realna potreba svakog savremenog čoveka koji drži do kvaliteta svog i života svoje porodice. Ne moramo da sakrivamo mane, jer ih zaista nema - zadovoljstvo nam je da Vam preporučimo ovakvo mesto za život. Kada se na ovo doda cena po kojoj se nude stanovi, shvatićete da ulazite u svet luksuza pod najpovoljnijim uslovima.

Materijali

- Stolarija pvc sa tri stakla

- Klima uredjaj

- Sobna vrata od medijapana

- Ulazna sigurnosna vrata

- Podno grejanje na struju

- Podovi stanova keramicke plocice

- Ugradni vodokotlici

- Linearni (ili upijajuci) slivnici

- Umivaonik sa ormaricem

- 25 A osiguraci

- Video nadzor oko objekta

Garsonjere
DETALJNIJE
Jednosobni i jednoiposobni
DETALJNIJE
Dvosobni i dvoiposobni
DETALJNIJE